Zašto sveže ceđeni sok od narandže?

Naš glavni prioritet  kao distributera ZuMEX-a jeste da Vas snabdevamo zdravljem i prirodnim proizvodima. Sok od narandže je prirodni napitak sa visokim nutritivnim vrednostima. Ono snabdeva naše telo velikim brojem vitamina, vlaknima i mineralima, i zato ima ogromnu prednost u odnosu na “industrijski”, pasterizovan.

Prednosti sveže ceđenog soka su beskonačne, veoma je bogat vitaminom C, koji je našem telu potreban svakog dana, i sadrži elemente koji pomažu u prevenciji bolesti srca. Takođe sadrže minerale, fosfor i gvožđe. Njihova prednost je i u sadržaju kalcijuma (65gr kalcijuma u jednoj narandži). Sa niskim unosom kalorija (48kcal na 100gr), pomorandže se preporučuju i za ljude koji su  na dijeti, kao i deci, sportistima, trudnicama, pa i umornim ljudima, kako bi ih okrepile. Zahvaljujući organskim kiselinama, stimulišu i olakšavaju proces varenja. Sa vitaminima A i B, one su realni zdravstveni saveznik u zimskom periodu. Pomažu u borbi protiv umora, i čestih zimskih prehlada. Dakle, ako želite da se naoružate vitaminima protiv zime, jedan sveže cedjeni sok od narandže na dan je vaš najbolji izbor!

Potrošači su svesni prednosti sveze cedjenog  soka i uzivaju u njima, bez obzira koje je doba dana i na kom su mestu. Bogata vitaminima, mineralima i antioksidantima, narandza je sigurno vas najbolji izbor.   Zahvaljujuci nasim proizvodima i sistemima ceđenja, naši klijenti mogu pruziti bolju uslugu svojim klijentima. Nesumnjivo je najbolja alternativa u odnosu na bilo koji drugi voćni sok.